Vårglädje

15 kommentarer
Animals, Dogs, Flowers, Horses, Nature, Spring, Thoughts
Annonser
Publicerat av

Love my family, photography, art, literature, architecture, flowers, trees and dogs, but most of all Nature itself. I also keep on travelling...

15 thoughts on “Vårglädje”

 1. Så fina foton. Söta vovvar som ser ut att vilja pussas. Nyckelpigan är fin men spindlar gillar jag inte även om fotot är jättabra.

 2. Så vackert du har fångat nyckelpigan. Du måste ha ett väldigt bra mackro eller mickroobjektiv. Nyckelpigan är ju väldigt tydlig. Fint med spindeln på vitsippan också. Och så fina hundar och hästar!

  • Tack Christina! Jag har tyvärr inte något macroobjektiv men skulle gärna vilja ha ett. Istället har jag en liten behändig Canon Ixus som är mycket bra på närbilder. Jag blev rekommenderad den i en fotoaffär och har inte ångrat detta köp. Snabbare än att byta objektiv och behändig att ha i fickan! Min Totti och den stora svarta tjejen gillar varandra skarpt!

   • Heter kameran bara Canon lxus? Jag är inne på att ev köpa en till kamera. Tycker det är bökigt att släpa på och byta objektiv hela tiden. Vore tacksam om du ville precisera lite mer om detaljer i namn och lite siffror som alltid talar om det mesta. Tack på förhand

   • Leya skriver:

    Naturligtvis! Jag tror den heter Canon Ixus 250 HS, men den har några år på nacken, så den heter säkert något annat nu. men det är en liten compaktkamera med mycket goda kvaliteter. 8x optical zoom. Mycket tunn så att man kan ha den i fickan i stort sett. Själv har jag tittat på en Canon powershot Sx280HS som ska vara något alldeles extra, men ändå inte så dyr. Båda bra på macro och en fantastisk zoom. Men den är större, så jag vet inte. Lycka till med köpet! Du måste berätta vad det blev sen!

 3. Vilka mysiga vårbilder. Hundarna som hälsar på varandra var så rar. Ja och såklart gillar jag de andra bilderna också.

  • Svårt att föreställa sig…men våren går så fort. Dåligt väder i veckan och allt är över. När kommer våren till dig?

   • det går så vansinnigt fort nu. Till första maj brukar det bara vara enstaka snöhögar kvar. SÅ fort snön försvinner kommer krokusarna. Jag gissar till helgen, men det kommer snö i helgen också sägs det. Det brukar heta att ”snö på våren äter gammal snö”. Så är det. Det tinar bara fortare då.

   • Leya skriver:

    Härligt med gamla uttryck. min mormor sa alltid ”Aprilsnö är fåragö” Ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s